Genåbningen af legetøjsmekkaet er længe ventet. Se her hvornår det sker

AALBORG: Byens børn skal kun sove nogle ganske få gange mere, før de igen har en legetøjsbutik at gå på opdagelse i.

Legetøjet er nemlig ved at være på plads på hylderne i BR i Algade, og de nye medarbejdere er trukket i de røde trøjer. I det hele taget er genåbningen af BR-butikken nu så tæt på, at Salling Group netop har offentliggjort datoen for legekædens genopståen.

Og allerede på næste torsdag, 28. marts, kl. 12, slår butikken i Algade dørene op.

– Det er fantastisk, at vi nu er nået hertil, og jeg har glædet mig som et barn til juleaften, til at kunne invitere til åbningen af den første nyåbnede BR-butik. Vi ser meget frem til åbningerne, hvor vi også har et par overraskelser i ærmet til de børn, der kommer på åbningsdagen, fortæller BR-chef, Charlotte From i en pressemeddelelse.

BR i Aalborg bliver dog ikke den første butik i landet, der genåbner. Allerede 25. marts åbner legetøjskæde sin første butik i København og herefter kommer de en efter en.

Salling Group oplyser, at der stort set vil åbne en butik på alle hverdage i de kommende uger.

– Siden vi kunne annoncere køb af BR’s varelager og brand, er det gået stærkt. Der sker noget hver eneste dag, og vi glæder os til, at vi har alle åbningsdatoer på plads. Vi mærker en stor opbakning til BR fra alle egne af Danmark, og vi glæder os til at få åbnet samtlige butikker, uddyber Charlotte From.

Åbningen i Algade bliver blandt andet markeret med snoreklip. Der er gaver til de første 100 små gæster, og børnene kan gennemføre en hinkesti og få et diplom og en medalje.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...