Det bliver nemmere for aalborgenserne at afhente pakker i fremtiden

AALBORG: Der er fuld fart på nethandlen. Og det i sådan en grad, at PostNord nu slår dørene op til et nyt aalborgensisk posthus. 12. oktober åbner der nemlig posthus hos Q8 på Scheelsmindevej i Aalborg SV, og det bringer totalen op på 34 posthuse i Aalborg Kommune.

- Jeg er glad for, at vi med yderligere et posthus kan gøre det endnu lettere for aalborgenserne at hente og sende pakker. Det nye posthus hos Q8 bliver et stærkt supplement til vores eksisterende posthuse i området og kommer til at få nogle flotte åbningstider, siger Gordon Dalsgaard, distriktschef i PostNord.

Posthuset hos Q8 har åbent fra kl. 6.00-24.00 på hverdage og fra kl. 7.00-24.00 på lørdage og søndage. Her kan kunderne hente pakker bestilt til direkte afhentning på posthuset. Der kan også sendes breve og pakker samt købes frimærker og pakkeporto. Pakker bestilt til hjemadressen, men hvor kunden ikke er hjemme, når pakkebuddet forsøger at aflevere, vil fortsat blive lagt til afhentning på det posthus, hvor man er vant til at hente sine pakker.

I alt har PostNord omkring 1.550 udleveringssteder over hele landet, hvoraf de ca.1.075 er posthuse og de ca. 475 er Pakkebokse.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...