Se her, hvornår du er inviteret til åbningsfest

AALBORG: Nu får du endnu en mulighed for at købe masser af modetøj og tasker, når fremadstormende Noella åbner ny butik i gågaden.

I løbet af sommeren er beliggenheden testet som outlet, og fra på fredag kan du igen købe modetøj til piger og kvinder i butikken.

- Vi ønsker nu at forankre vores tilstedeværelse i Aalborg med en Flagship-butik på Bispensgade 8 – lige i hjertet af Aalborg. Vi har tidligere haft tre måneders outlet der med stor succes, og vi er glade for den støtte, vi har fået af kunderne, siger Lau Kjær Knudsen, der ejer Noella sammen med Mikael Øvad.

Det aalborgensiske tøjbrand er på tre år vokset til en modetøjsvirksomhed med knap 40 ansatte og en omsætning på 60 millioner kroner.

- Og vi er i dag aktive på 15 europæiske markeder med over 1000 forhandlere, blandt andet butikker som Neye, Tiffany og Magasin, siger Lau Kjær Knudsen.

Butikken i Bispensgade er Noellas hidtil største, og udover webshop er der også fysiske forretninger i Hjørring, Blokhus og Aarhus.

Noella holder åbningsfest fredag 12. november fra klokken 10.00-19.00 og lørdag 13. november fra kokken 10.00-16.00 med dj, drinks og snacks.

De første 100 kunder fredag og lørdag får en gratis goodiebag.

Lau Kjær Knudsen understeger, at der naturligvis er håndsprit i butikken, og den er indrettet, så man kan holde afstand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...