Ejerne glæder sig til igen at byde gæsterne velkommen på Østerbro

AALBORG: Nu er det endelig dagen før dagen - Wildebeest vender hjem og åbner i de lokaler, hvor gastropubbben tidligere lå.

Tina Larsen
Lokalerne er sat i stand og klar til åbningen i morgen, onsdag. Foto: Kim Dahl Hansen

- Vi glæder os sindssygt meget til at komme tilbage, det er en stor forløsning endelig at være her igen, siger Heimir Gudbergsson, der driver Wildebeest Gastropub med sine brødre og deres mor.

- For os er det afslutningen på et svært kapitel - og begyndelsen på et nyt.

Gastropubben har været væk fra Østerbro en periode på grund af manglende tilladelser på en ombygning, der blev foretaget flere år inden, familien overtog lokalerne.

- Nu er der styr på alle forhold, og vi glæder os til at komme godt i gang igen og til at møde de mange glade gæster, der bruger de mange kulturtilbud i den her del af byen. Mange af dem er vores stamgæster, og vi håber, at de ikke helt har glemt os.

Tina Larsen
Heimir Gudbergsson og hans familie glæder sig over, at Wildebeest nu endelig er hjemme på Østerbro igen. Foto: Kim Dahl Hansen

Når Wildebeest åbner igen i morgen, onsdag, er det med, hvad Heimir Gudbergsson kalder en slow opening.

- Vi skal lige i gang igen herude, men vi lancerer et nyt menukort med fire favoritter fra tidligere menuer, siger han.

- Noget af det mest populære, som mange har spurgt efter, er vores pulled pork slider og vores kyllinge slider, så de vender blandt andet tilbage i en periode.

Tina Larsen
Ejerne af gastropubben håber at møde mange af deres tidligere stamkunder igen, nu hvor Wildebeest genåbner. Foto: Kim Dahl Hansen

Wildebeest Gastropub åbner klokken 17 i morgen, onsdag 6. april. Du finder åbningstider og andet info på stedets facebookside.

Mens gastropubben på Østerbro lige kommer i gang, er familien Gudbergssons anden Wildebeest i Reberbansgade kortvarigt lukket. Den åbner efter planen igen 13. april - med flere nyheder:

LÆS OGSÅ: Wildebeest i Reberbansgade lukker kortvarigt - her er forklaringen

Tina Larsen
Wildebeest vender tilbage til Østerbro med flere favoritter på menuen. Foto: Kim Dahl Hansen
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...