Der er stigende interesse for nyt indkvarteringskoncept

AALBORG: Det bliver stadigt mere populært at flytte i en hotellejlighed.

Og i morgen, lørdag 11. juli, kan de første gæster rykke ind i 46 spritnye møblerede lejligheder på Tornhøjvej.

Det er Aalborg Hotel Apartments, der står bag boligerne, som ligger midt mellem industrikvarteret og det nye supersygehus.

I forvejen har selskabet 27 lejligheder på Venøsundvej, men på grund af stor efterspørgsel på indkvarteringskonceptet har man gjort en markant investering i de nye lejligheder, skriver Aalborg Hotel Apartments i en pressemeddelelse.

Det er primært det nordjyske erhvervsliv, der har brug for periodevis at indkvartere medarbejdere, internationale samarbejdspartnere eller specialister.

- Det kan fx være ansatte hos underleverandører til landsdelens store tekniske virksomheder såsom Bladt Industries og Siemens Gamesa. Også Aalborg Universitet, Region Nordjylland og NOVI Science Park har løbende behov for indkvartering af undervisere, forskere o.lign. på midlertidige ophold i byen, siger John Andersen, som er investor og medejer i Aalborg Hotel Apartments.

Han tilføjer, at behovet for indkvartering også kan opstå i forbindelse med særlig træning og oplæring eller hos specialister, der periodevist arbejder på en specifik bygge- eller projektopgave.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...