Tanken er grøn, og du finder masser af byggematerialer i byens nye genbrugsmarked

AALBORG: Nu kan du godt begyndte at glæde dig, hvis du er fan af genbrug og lige står og mangler eksempelvis vinduer, tagspær eller mursten til dit byggeprojekt. For i næste uge åbner byens helt nye byggemarked med genbrugsmaterialer.

- Vi er så godt som klar til at tage imod kunderne, vi har de fleste materialer på plads, og nu bruger vi den kommende tid på at spotte anderledes og sjove ting, siger markedschef hos Titan, Hans Ulrik Møller.

Tina Larsen
Du finder blandt andet et stort udvalg af sten hos det nye genbrugs-byggemarked. Foto: Claus Søndberg

Han er en af initiativtagerne til, at Titan Nedbrydning nu også bliver til Titan Genbrug.

- Vores kerneopgave er stadig nedbrydning af boligejendomme i hele Danmark. Indtil nu er byggematerialerne blevet sorteret, og noget er blevet genbrugt. Men meget bliver også smidt væk, og det vil vi gerne være med til at ændre, siger han.

- Ofte er det jo materialer, der i bund og grund ikke fejler noget, og dem har vi øje for.

Tina Larsen
Direktør Morten Rytter i det nye byggemarked, hvor der er masser af plads i både haller og udendørs til byggematerialerne. Foto: Claus Søndberg

Firmaet oplever stigende interesse for genbrug af byggematerialer fra både private og virksomheder i forbindelse med både nybyggeri og renovering.

- Vi samler de byggevarer, der har det største CO2-besparende potentiale og der, hvor vi forventer den største efterspørgsel. Vi har derfor byggevarer på lager, men vi tager også mod bestillinger på f.eks. betonelementer, mursten og vingetegl, som vi tager ud af igangværende eller kommende nedrivninger, siger Hans Ulrik Møller.

Tina Larsen
Du kan både møde op personligt og findee det, du mangler - eller du kan bestille byggematerialerne. Foto: Claus Søndberg

Titan Genbrug åbner på Nålemagervej 4 lørdag 26. februar, der er åbent fra klokken 9 til 14. Derefter er der åbent hver anden lørdag - i lige uger - klokken 9-12.

Du kan holde dig opdateret her på Titan Genbrugs hjemmeside.

Tina Larsen
Titan er netop flyttet her til Nålemagervej, hvor du også finder det nye byggemarked med fokus på genbrug. Foto: Claus Søndberg
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...