Erfaren duo står bag stor hvidevareforretning ved siden af Rema 1000

NØRRESUNDBY: Et hul i markedet og et ledigt lokale.

De to faktorer forbinder Henrik Stevnhoved og Simon Toft Larsen, når de åbner en ny Skousen-forretning på Løvbakken i næste uge.

Butikken bliver på hele 675 m2 og ligger ved siden af Rema 1000.

- Vi glæder os rigtig meget. Det bliver en butik, der størrelsesmæssigt er over gennemsnittet for Skousen, og samtidig bliver vi konceptbutik for nyt inventar, så det hele bliver ret lækkert, forklarer Henrik Stevnhoved.

Katrine Schousboe
Henrik Stevnhoved (t.h.) og Simon Toft Larsen er franchisetagere i den nye butik. Henrik Stevnhoved driver i forvejen Skousen i Hobro. Foto: Henrik Louis

Det er to erfarne folk, der fremover skal sælge alt i hvidevarer i Nørresundby.

Henrik Stevnhoved har de seneste godt tre år været selvstændig med en Skousen-butik i Hobro, mens det er første gang, hans makker skal drive egen forretning.

Simon Toft Larsen har til gengæld tidligere arbejdet i hvidevarekædens butik i City Syd og Elgiganten og er derfor også mere end almindeligt velbevandret i alle former for husholdningsmaskiner.

- Vi kommer til at have de samme varer, som alle andre Skousen-butikker, for kæden kører med et fast sortiment af varer, men fordi der er så mange lejligheder i området, forventer vi særligt at komme til at sælge mange små el-apparater, forklarer Henrik Stevnhoved.

Katrine Schousboe
Hvem bestemmer, hvor skabet skal stå? Der er masser at tage stilling til op til åbningen. Foto: Henrik Louis

Alt skal stå skarpt

Årsagen til, at det netop er blevet Nørresundby og Løvbakken, der er blevet placeringen for deres nye forretning, er langt fra tilfældig, for makkerparret mener, at der er et hul i markedet lige her.

- Der er ikke noget lignende i nærheden, og der er trods alt et stykke til City Syd, siger han.

Udover indehaverne selv kommer man også til at kunne møde et par ansatte - i hvert fald i første omgang - for bliver der travlt, kan det blive til flere.

Endnu mangler de to at få varerne endeligt på plads og i det hele taget sørge for den sidste finish, så alt står skarpt og lækkert, når de første kunder indtager lokalerne.

- Men vi skal nok nå det, fastslår Henrik Stevnhoved med smil i stemmen.

Skousen Nørresundby åbner første gang på torsdag 20. august kl. 9.

Åbningen bliver blandt andet fejret med det, indehaverne kalder særdeles skarpe tilbud.

Katrine Schousboe
Selv om der er et stykke igen, skal butikken nok nå at stå skarpt, når den åbner næste torsdag. Foto: Henrik Louis
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...