Indehaver glæder sig til at byde dig velkommen i nyrenoverede lokaler

AALBORG: Har du savnet kaffe og kage på din yndlingscafé - eller vin og mad på favoritrestauranten? Så må i dag vist være en god dag med muligheder, for langt størstedelen af byens spisesteder slår dørene op og er klar til at tage imod dig.

Det gælder også for Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken i Vestbyen, hvor åbningen er noget helt særligt; det er ikke blot en åbning efter corona-nedlukning - det er også en helt ny ejerkreds, der præsenterer et sted, der er som forvandlet. De rustikke haller har gennemgået en omfattende renovering.

Tina Larsen
I dagene op til åbningen, blev de sidste ting gjort klar. Foto: Henrik Louis

- Vores 17 madboder er stadig meget vigtige, og du kan nyde mad fra flere forskellige verdenshjørner, siger ejer Toni Jørgensen.

- Men samtidig satser vi også på blandt andet spil, events, koncerter og en række andre aktiviteter, der giver samvær.

I det hele taget er oplevelsesøkonomi et omdrejningspunkt for stedet.

- Vi vil være et samlingssted der rammer bredt med vores tilbud hen over dagen, og her er noget for både børn og voksne, siger Toni Jørgensen, der også står bag Oslo Streetfood og spisestederne Duck It.

- Og vi tror på, at vi har skabt et hus, der kan give ny værdi til Aalborg og dem, der bor her. Jo mere vi investerer i bygningerne og byen, jo mere kan vi give tilbage til aalborgenserne ved hele tiden at finde på nye tiltag og udvikle stedet.

Tina Larsen
Toni Jørgensen glæder sig til at slå dørene op til Streetfood, hvor mad, oplevelser og hygge er omdrejningspunkter. Foto: Henrik Louis

Han glæder sig til at slå dørene op i dag, mandag 18. maj, klokken 17.

- Vi ser frem til at vise huset frem og få det fyldt med gæster. Her kan alle være med på tværs af alder og demografi, siger Toni Jørgensen.

- Overskriften er, at Streetfood er et sted, hvor man kan være sammen og hygge sig.

Tina Larsen
Du finder 17 madboder i hallerne. Foto: Aalborg Streetfood

Aalborg Streetfood Køkkenfabrikken ligger på Skudehavnsvej 35-37.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...