Danmarks første iværksætterby slår dørene op med stor åbningsfest

AALBORG: Nu sker det endelig; den kreative iværksætterby Urban City byder velkommen med et brag af en åbningsfest i morgen, lørdag 22. september.

- Vi er klar, og jeg glæder mig meget til at vise Aalborg alt det, vi kan, siger ejer Christian Helweg, der også står bag Urban Citys nabo, den socialøkonomiske virksomhed Råt&Godt.

- Urban City er en by i konstant udvikling. Når man besøger os, vil man opleve, at der sker noget nyt fra gang til gang.

Tina Larsen og Lars Pauli
Der er blandt andet bygget et 80 kvadratmeter stort rum på 1. sal over campingvognene, det er eventsal, mødelokale og festlokale.

Iværksætteri og kreativitet er centrum i Urban City, der er indrettet som en indendørs campingplads, hvor iværksætterne selv har sat deres campingvogn i stand.

Og har man lyst til at blive en del af fællesskabet, skal man skynde sig - kun et af de 17 lejemål er stadig ledigt.

Netop sammenholdet mellem iværksætterne, der står bag en række meget forskellige initiativer, ser Christian Helweg som en stor styrke.

- Samarbejdet og samspillet mellem virksomhederne fungerer vildt godt, de deler viden og netværker.

Tina Larsen og Lars Pauli
Christian Helweg fremhæver det gode samarbejde og samspil der allerede er mellem iværksætterne. Arkivfoto: Kurt Bering

Urban City ligger i en gammel remise ved Godsbanearealet hele nede i bunden af Hjulmagervej, og i forbindelsen med åbningen, i morgen lørdag klokken 12, vil der både udendørs og inde være konkurrencer, musik, underholdning og overraskelser. Derudover bliver de forskellige virksomheder præsenteret.

Den kreative iværksætterby er åben for alle, der har lyst til at kigge forbi.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...