Både fredag og lørdag aften bliver det rigtig uhyggeligt. Arkivfoto: Henrik Bo
Livet her

Nu bliver det for alvor uhyggeligt

800 billetter solgt til halloween-skræk

24. oktober 2017 kl. 15:00

AALBORG: Grædende børn, skræmte forældre og latterliggjorte unge er en del af årets halloween leveret af Aalborg Karneval 28. oktober på Voerbjergvej 25 i Nørresundby, hvor over 800 deltagere allerede har indløst billet.

Aalborg Karneval arrangerer igen årets mest skræmmende dag for både store og små. En gammel lagerhal forvandles til en grusom historie, hvor en haitiansk karnevalsgruppe har kastet en forbandelse over Aalborgs karnevalsgrupper til skræk og rædsel for alle som besøger den hjemsøgte lagerhal.

Arrangementet kan opleves 27. og 28. oktober med aktiviteter og spøgelseshus for børn og deres familier om dagen lørdag, mens der skrues op for uhyggen, når de ældre inviteres indenfor fredag og lørdag aften.

- Det er ret uforståeligt, at så mange ønsker at skræmme livet af sig selv og af deres børn, og vi opfordrer svage sjæle til at blive væk, advarer talmand for Aalborg Karneval Esben Aaby Nielsen.

- Det er virkelig ikke for alle, og især om aftenen vil over 30 statister og skuespillere gøre deres ypperste for at ingen kommer uberørte igennem. Hvis de overhovedet når så langt, siger han.

Det er nu 4. år i træk, at Aalborg Karneval i samarbejde med de lokale karnevalsgrupper, slår dørene op for årets mest uhyggelige arrangement. Årets tema er inspireret af den haitianske voodooreligion med udgangspunkt i sort magi, hvor der vil være guidede ture for dem, der tørbevæge sig ind i den gamle lagerhal.

Lørdagen starter med børne- og familie-arrangementet "Skræm livet af dine børn" med spøgelseshus samt skræmmende og sjove aktiviteter for børnene både før og efter de guidede ture gennem spøgelseshuset. Her er uhyggen på 30% i forhold til aftensarrangementet og det er meget for de fleste børn.

- Faktisk oplever vi forældre, som ikke tør gå videre, og så hjælper vi selvfølgelig børnene igennem, hvis deres forældre ikke tør, udtaler Esben Aaby Nielsen.

Fredag og lørdag aften skrues der gevaldigt op for uhyggen, når de voksne inviteres indenfor til "Skræm livet af dig selv". Der vil være over 30 skuespillere og statister i spøgelseshuset, der er parate til at give alle, der tør bevæge sig rundt i det forladte lager, en oplevelse udover det sædvanlige.

Annonceret indhold

Nyeste