Teater, comedy og ølsmagning - se det store program for sommeren i Kildeparken

AALBORG: Kalenderen siger, at sommeren ankommer på tirsdag, men i Kildeparken sker det allerede i morgen.

Her tager Aalborg Kongres & Kultur Center og Aalborg Karneval nemlig hul på to måneders tætpakket sommerprogram med masser af sjov og underholdning.

Konceptet hedder Sommer i Kilden og åbner for første gang i morgen formiddag kl. 11 med gratis TeaterKRAFT#13-musikforestilling Livssult.

I det hele taget bliver der noget for enhver smag sommeren over fra masser af grin med kendte comedy-navne som Huxi Bach, Lars Hjortshøj og Thomas Hartmann, hygge for børnefamilierne med Gurli Gris og Katrine Bille, et godt skud EM-bold til ølsmagning og meget, meget mere, skriver AKKC i en pressemeddelelse.

På udvalgte fredage og lørdage i løbet af de to sommermåneder vil der værelounge-stemning blandt de grønne trækroner i Kildeparken med livemusik leveret af bands fra Aalborgs musikalske vækstlag, KORMA samt DJ’s på scenen.

Fælles for det hele er, at du kan tage et tæppe eller en klapstol under armen hjemmefra og slå dig ned til en afslappet stemning, hvor musikken kan nydes i ro mag i flotte omgivelser.

Programmet til Sommer i Kilden opdateres løbende på sommerikilden.dk og Facebook-siden Sommer i Kilden . Her kan du også finde links til billetsalg til de forskellige arrangementer – til nogle skal du betale for at deltage, mens andet er gratis - du skal dog have en billet til alle arrangementer på forhånd på grund af evt. smitteopsporing.

Sommer i Kilden begynder altså i morgen, mandag 31. maj, og kører til og med lørdag 31. juli.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...