Når du trykker på de juleudsmykkede musikstandere, støtter du samtidig et godt formål

AALBORG: Kan du bare ikke få nok af julestemning og hygge - så er det vist et must med en gåtur i Kildeparken på søndag. 350 levende lys sender nemlig et helt særligt skær ud over området ved De Syngende Træer der nu - traditionen tro - er forvandlet til syngende juletræer.

Og har du ikke lige tid på søndag, så fortvivl ikke, for du kan nyde synet alle fire søndage i advent. Det er medarbejdere fra Aalborg Kommune, der sørger for at stille lysene op og tænde dem, når mørket indfinder sig omkring klokken 15.30.

Initiativet er taget af Aalborg Kongres & Kultur Center, der kan fortælle, at lysene er tændt i omkring tre timer.

Du kan nyde julemusik, når du trykker på en af de 65 juledekorerede standere, hvor de internationale kunstnere - der alle har optrådt i AKKC - har udgivet julemusik.

Tina Larsen
I år støtter du børnefonden hos CoolUnite, når du trykker på en af de standere, der spiller julemusik. Foto: AKKC

Og denne gang er det ikke kun musikken, du kan nyde, du støtter også et godt formål. AKKC har nemlig lavet en aftale med CoolUnites Børnefond - som Jacob Risgaard og Mark Nielsen fra Coolshop står bag - om at donere en krone for hver gang, der bliver trykket på en stander med julemusik. Sidste år blev antallet af tryk i øvrigt gjort op for første gang - og tallet var omkring 42.000 tryk,

De 65 syngende juletræer fylder Kildeparken med lyden af jul indtil nytår, hvor musikken vender tilbage til de vante toner igen 3. januar.

I alt er der 95 syngende træer i Kildeparken.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...