Den planlagte udvidelse omfatter tre etager med hal- og fitnessfaciliteter

AALBORG ØST: Første spadestik til udvidelsen af Gigantium er taget. Den ikoniske hal danner rammen om en række af byens største sportsbegivenheder, og nu vokser den med en 4.300 kvadratmeter stor tilbygning fordelt på tre etager, der skal rumme flere hal- og fitnessfaciliteter.

Det oplyser Aalborg-virksomheden TL Byg, som er totalentreprenør på byggeriet, i en pressemeddelelse.

Salgsdirektør Jens Nielsen glæder sig over at være kommet godt fra start med projektet.

- Projektet har været længe undervejs, og vi har glædet os rigtig meget til at tage hul på det ekstraordinære byggeri. Trods den aktuelle situation kører vi med fuldt aktivitetsniveau i øjeblikket, mens vi naturligvis sørger for at følge myndighedernes anbefalinger og opfordringer nøje, siger han.

Sådan kommer det færdige byggeri til at se ud. Illustration: Arkitektfirmaet Kjaer & Richter

På grund af virussituationen er det traditionelle første spadestik-arrangement udskudt på ubestemt tid, men hos TL BYG ser man frem til et festligt rejsegilde, så snart situationen tillader det.

Tilbygningen placerer sig på sydvestsiden af Gigantium ved den eksisterende atletik- og idrætshal og skal blandt andet rumme to sammenhængende sportshaller med tilhørende omklædningsfaciliteter, et stort træningsområde, konference- og mødelokaler samt behandlerrum og toiletfaciliteter. Udvidelsen omfatter desuden en ny hovedindgang og ankomstområde mod syd.

Første spadestik til udvidelsen af Gigantium er netop taget. Foto: TL Byg

- Det har fra starten været afgørende for os, at tilbygningen er helt i tråd med Gigantiums arkitektoniske udtryk og identitet. Materialerne er derfor nøje udvalgt til både de indendørs faciliteter og den udendørs beklædning for at sikre, at hallen kommer til at fremstå som en samlet enhed, forklarer Jens Nielsen.

Udvidelsen af Gigantium forventes at være afsluttet i efteråret 2021

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...