Aalborg Søspejdere kæmpede sig nemlig til 1. pladsen og 10.000 kroner i Spar Nord Fondens konkurrence "10 til Forskel"

AALBORG: Nu er der atter penge i kassen, som kan bruges til nye sejlende eventyr her i sommeren 2020.

Aalborg Søspejdere har nemlig trukket det længste strå som konkurrence-vindere, og det er ensbetydende med, at de unge søspejdere godt kan begynde at glæde sig til årets sommertogt.

Og hvordan hænger det så lige sammen?

Joh - for med sammenhold og fælles indsats er det lykkedes Aalborg Søspejdere at samle stemmer nok til at vinde Spar Nord Fondens konkurrence "10 til Forskel", og det er lig med skønne 10.000 kroner direkte ned i klubkassen.

Og så er sommerens søtogt ganske enkelt reddet.

Med "10 til Forskel" stiller fonden hver måned 10.000 kroner på højkant til et lokalt projekt.

Projekterne uploades så med en video, hvorefter deltagerne selv indsamler stemmer nok til at vinde konkurrencen, der afgøres ved udgangen af hver måned.

Rasmus Andersen er forældrerepræsentant i Aalborg Søspejdere, og han fortæller, at man plejer at bidrage til f.eks. Aalborg Karneval og andre større arrangementer for på den måde at skaffe penge til sejlads.

- På grund af corona-virussen er disse arrangementer desværre aflyst i år, og derfor har vi heller ikke haft mulighed for at samle penge ind til dette års sommertogt.

- Sidste års sommertogt var en kæmpe succes, og vi er glade for at have fået mulighed for at tage på søtogt igen med pengene fra Spar Nord Fonden, understreger Rasmus Andersen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...