Artiklen her er offentliggjort før, Proud Mary onsdag aften meldte ud, at åbningen er udskudt

AALBORG: Det populære pubkoncept, Proud Mary, har længe varslet sit indtog i byen. Det har gjort sig gældende på såvel plakater som i medierne.

Nu er tiden dog kommet til at veksle omtaler og slogans til god musik og frisktappede fadøl. Proud Mary slår nemlig dørene op i morgen torsdag 12. maj klokken 20.

For de tørstige er det væsentligt at fremhæve, at den første fadøl er gratis for de første 100 gæster, der ankommer både torsdag, fredag og lørdag i åbningsugen.

Der er fra bagmændenes side ikke blevet lagt skjul på, at stedet skal være for det modne segment. Derfor er der en aldersbegrænsning på minimum 20 år.

På stueetagen er der lagt op til den klassiske pubstemning fra England krydret med stemningen og aktiviteterne fra de tyske ølhaller. På førstesalen skruer pubben en tand op for musikken, har Venue Manager på Proud Mary i Aalborg, Kristian Kjeldsen, tidligere fortalt til Aalborg:Nu.

- Det skaber en ny dimension af festen, så man kan slå sig løs på vores dansegulv, hvis det er det, man har lyst og trænger til, sagde Kristian Kjeldsen for få uger siden til Aalborg:Nu.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...