Nyt billetsamarbejde kan måske tage toppen af problemerne med at finde et sted at parkere i Vestbyen

AALBORG: Selvom om det ikke løser alle parkeringsproblemer i Vestbyen, kan et nyt samarbejde mellem Nordjyllands Trafikselskab (NT) og Aalborg Kommune måske hjælpe lidt på udfordringerne i det tidsrum, hvor det er aller værst: Når AaB spiller hjemmekamp på stadion.

Det håber NT-formand og byrådsmedlem for Socialdemokratiet, Nuuradiin Hussein, i hvert fald.

- Vi ved, at når der er de her store events i Gigantium og på stadion, så er der altid parkerings-kaos. Og for at få flere til at lade være med at tage bilen til koncerter, fodboldkampe og andre større arrangementer, vil vi gerne gøre det nemmere for dem at benytte sig af den kollektive trafik i stedet for, siger han.

Samarbejdet går i al sin enkelthed ud på, at en billet til fodboldkamp eller en koncert fremover også vil kunne bruges som billet til NT's busser i Aalborg.

- Rent praktisk bliver det let og enkelt, for det kommer til at være sådan, at når du køber billet til en koncert eller et andet arrangement, så er det også den, du skal have på dig, når du stiger på den kollektive trafik. Og skal du så dokumentere det, er det den samme billet, du viser, at du er på vej på stadion eller i Gigantium, forklarer Nuuradiin Hussein.

Forslaget er allerede vedtaget af partierne bag det seneste budgetforlig, som har afsat 150.000 kroner årligt til initiativet.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...