100 år gammel tradition genoplivet på Hotel Aalborg

AALBORG: Da Aalborg:nu i december fortalte, at Hotel Aalborg drømmer om at genoplive den 100 år gamle tradition med hjemmestrikkede julegaver til tilrejsende sømænd, var responsen enorm. Over 30 personer har siden henvendt sig eller givet udtryk for, at de kunne være interesserede. Det er mere end nok til, at hotellet nu tager springet og starter en strikkeklub.

Kombinationen af en blomstrende strikketrend og et stigende ønske i samfundet om at bidrage til et højere formål ligger ifølge hotelchef Bo Kikkenborg til grund for den overvældende interesse i at strikke for et godt formål.

- De fleste af os har det godt og mangler ikke meget, og derfor har vi overskud til at gøre noget ekstra for andre. Og lysten til at deltage i dette initiativ er nok ekstra stor, fordi der flettes både omsorg, tid og knofedt ind i den hjemmestrikkede julegave. Det ved både den, som strikker, og den sømand, som gladeligt modtager. Sokkerne tjener et højere formål, og det tiltaler mange, tror jeg, siger han.

En strikkeklub er nok ikke den typiske eftermiddagsaktivitet på et gængs hotel, men netop her går arrangementet godt i spænd med hotellets DNA. For hvad de færreste aalborgensere ved, så er Hotel Aalborg et non-profit hotel, hvor overskuddet går til velgørende formål i den maritime sektor:

- Vi er ikke sat i verden for at blive rige, men for at gøre en forskel og bidrage til velfærd blandt sømænd, siger Bo Kikkenborg og fortsætter:

- Velgørenhed kan have mange facetter - det kan også være en strikkeklub, hvor vi inddrager strikkeglade aalborgensere i den gode sags tjeneste. Vi er selvfølgelig et professionelt hotel, men vi ønsker også at give god plads til hygge og hjertevarme, siger Bo Kikkenborg.

Strikkeklubben på Hotel Aalborg mødes hver anden onsdag i ulige uger kl. 13-15. Det er gratis at være med, og Hotel Aalborg sponsorerer garn, kaffe og lokaler. Man er også velkommen til at strikke hjemmefra.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...