Vejgaard Bageri blander sig i opløbet - men mangler din hjælp

AALBORG: Der er kun et lille døgns tid tilbage, før vi kender navnet på Danmarks Bedste Bageri. Så det er nu, du skal afgive din stemme, hvis det skal være et af Aalborgs bagerier, der skal løbe med titlen.

Bagerier over hele landet dyster nemlig i disse om om at samle flest stemmer i OpdagDanmarks konkurrence Danmarks Bedste Bageri.

- Vi har vel alle en eller anden form for konkurrencegen, og vi vil rigtig gerne være med i toppen, siger Henrik Bakgaard, der er indehaver af Vejgaard Bageri.

Bageriet har de seneste dage ligget på en solid tredjeplads i afstemningen, men i løbet af i dag, har et par andre bagerier fået gang i stemmerne, så Vejgaard Bageri nu er rykket ned ad listen.

Men løbet er langt fra kørt endnu, og vi kan stadig nå at hente en topplacering hjem til Aalborg, vurderer Henrik Bakgaard.

- Vi håber på et boost, og nu er der gået lidt sport i det, så vi vil gerne have den tredjeplads, vi længe lå til, siger han med smil i stemmen.

LÆS OGSÅ: Landets bedste burger er fra The Burger Shack

Selv om konkurrencen mest er for sjov, så glæder Henrik Bakgaard sig over den opbakning, der er til hans forretning på Hadsundvej. For i modsætning til mange af de andre bagerier i dysten har Vejgaard Bageri ikke nogen Facebook-side, de kan trække stemmer fra. På nær en Instragram-profil har han og hans kone Trine valgt sociale medier fra for at koncentrere sig om at levere bedst muligt brød.

- Så de stemme, vi får, er fra loyale kunder, som kan lide det, vi laver. Og det er sådan set det vigtigste.

Afstemningen foregår via SMS, og du kan altså stadig nå at hjælpe Vejgaard Bageri og de øvrige nominerede aalborgensiske bagerier godt på vej i konkurrencen.

Afstemningen løber frem til i morgen, 13. oktober, kl. 12. Du kan få mere at vide om, hvordan du stemmer på OpdagDanmarks hjemmeside eller ved at klikke her

OpdagDanmark står bag en række konkurrencer, der kårer årets bedste - fra ishuse til campingpladser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...