Magasin inviterer børn og deres forældre til at møde to af det lokale holds spillere, når der skal findes to indløbsbørn

AALBORG: For AaB’s superligaspillere er det hverdagskost at løbe ind på Danmarks mange stadioner for et stort og hujende publikum. Det er dog en oplevelse, som unge, spirende fodboldtalenter stadig kun kan drømme om en dag at få - med mindre de tager deres forældre med i Magasin i vinterferien.

Onsdag 20. februar mellem 14.00-16.00 er der nemlig mulighed for at blive et af AaB’s nye indløbsbørn til to hjemmekampe i foråret.

Det kræver bare, at man er en dreng eller pige i alderen 6-12 år. For at deltage skal man fotograferes af en professionel fotograf i stormagasinet. Billedet kan man efterfølgende få lov til at få med hjem.

Uanset om man er blandt de heldige indløbsbørn eller ej, har alle fremmødte mulighed for at møde to af AaB’s spillere helt tæt på i Magasin. Forsvarsspillerne Kristoffer Pallesen og Jores Okore er nemlig til stede, og de står klar til at skrive autografer og tage selfies med børnene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...