Begge Nørregade-butikker udlover goodiebags til de første gæster og bookinger

AALBORG: Indehaverne af Fidus og We Love Shoes & Fashion har travlt med at flytte puder, tæpper og planter ned foran adresserne Nørregade 25 og 29.

De tre iværksættere har nemlig sammen lagt en plan om at skabe en oase og et nyt liv til den gade, som de alle har placeret deres livsværk på.

- Der trænger til at blive rusket op i Nørregade, konstaterer indehaver af Fidus, Trine Hvid.

I første omgang forsøger de at tilføre mere liv til deres fælles gade ved en fælles genåbningsfest onsdag 11. maj fra klokken 12-18.

Denne dag vil Birgitta Frandsen rulle den røde løber ud foran butikken We Love Shoes & Fashion. Samtidig vil Trine og Tanja Hvid byde gæster og forbipasserende på nogle af de nye produkter, som caféens gæster har efterspurgt gennem lang tid.

- Vores gæster havde længe længtes efter muligheden for mad og drikke på vores krea-café, og derfor kommer vi dem nu i møde med fire forskellige retter fra fire forskellige verdenshjørner samt drikkevarer, siger Trine Hvid.

- Desuden udlover vi fælles goodiebags på vegne af Fidus og We Love Fashion & Shoes til de første 20 gæster, der foretager en booking hos os, siger Trine, inden hun bliver afbrudt af Birgitta Frandsen, der er på vej ned ad Nørregade med farverige blomster.

- Jeg har da mine egne goodiebags, vrisser Birgitta påtaget, inden de begge slår ud i latter.

Frederik Marcus Overgaard
Trioen har højt humør og let til grin få dage før genåbningen af deres butikker i nye lokaler. Foto: Frederik Overgaard

Festen skal vare ved

Begge butikker var nået til et punkt, hvor deres respektive lokaler ikke længere passede til den forretning, de hver især drev. Mens Birgitta Frandsen havde brug for noget mindre, havde Trine og Tanja Hvid brug for noget større.

For Birgitta er der dog et større, fælles mål for flytningen. Hun har en vision om at gøre Nørregade mere attraktivt og til et naturligt go-to-place,

- Vi lægger ud med at gøre det hyggeligt med puder, tæpper, planter, pynt og med mulighed for at slå sig ned med mad og drikke, siger Birgitta Frandsen.

- Jeg er også i kontakt med en DJ, som er i stand til at spille alle genrer af musik. Mit håb er, at han kan komme forbi nogle gange i løbet af sommeren for at bidrage til stemningen.

Som et ekstra initiativ har begge forretninger valgt at blive medlem af Aalborg Cityforening, og det skal komme alle til gode, forklarer Trine Hvid.

- Vi vil gerne bidrage til at gøre Nørregade mere attraktivt, og det har Cityforeningen også en interesse i. Samtidig bliver vi en del af deres initiativer såsom julebelysningen, og på den måde sikrer vi os, at Nørregade bliver en naturlig del af folks by- og shoppingoplevelse i midtbyen, siger Trine Hvid.

Vi er til for alle

Selvom den oprindelige idé med Fidus var at skabe en krea-café, der prismæssigt var til for alle, så har kusineparret med deres nye lokaler valgt at udvide målgruppen.

For det centrale indhold af Fidus er det samme, men det kreative skal ikke afskrække folk fra at gøre brug af caféens mad og drikke muligheder.

- Med lanceringen af vores mulighed for mad og drikke til lave priser og mulighed for at afholde events, vil vi gerne række ud og favne endnu bredere, siger Trine Hvid.

- Grundlæggende vil vi gerne være til for alle. I juni afholder vi et udsolgt BTS-event, men vi og vores lokaler står også gerne til rådighed for eksempelvis fødselsdage og andre mærkedage.

We Love Shoes & Fashion og Fidus afholder deres åbningsreception onsdag 11. maj fra 12-18. Fidus lægger ud med åbningstider alle dage fra 10-20.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...