Den nye butik i Aarhus bliver kædens hidtil største. PR-foto
Shopping

Nu indtager Shaping New Tomorrow Aarhus

Butikken bliver vækstkometens tredje fysiske forretning

04. marts 2020 kl. 09:31

AALBORG: Den aalborgensiske herretøjskomet Shaping New Tomorrow rykker nu ind i Smilets By.

Herretøjskæden har netop offentliggjort, at den åbner butik på Store Torv midt i Aarhus i begyndelsen af maj. Dermed forsætter SNT sin vilde vækst med både fysiske butikker og onlinesalg.

- Selv om vi i bund og grund er født online, er vores fysiske butikker vigtige for os. Det gælder både i forhold til salget og for at forstå kunderne og udvikle vores produkter. Den feedback, vi får i butikkerne, er guld værd. Men det handler også om at give hver gæst i butikken en særlig god oplevelse. For selv om mange i dag vælger at handle online, er der stadig en stor kreds af forbrugere, der gerne vil mærke vores produkter og søger sparring til, hvad der passer bedst til netop dem, siger Christoffer Bak, der er design- og produktionsdirektør i SNT.

De tre iværksættere Christoffer Bak, Kasper Ulrich og Christian Aachmann har vind i sejlene med deres herretøjsbrand. PR-foto

Flagskibsbutikken på Store Torv bliver kædens største til dato. Den er godt 100 m2 større end butikken, som åbnede sidste forår i København. Netop nu er vinduerne dog dækket med folie, mens håndværkerne giver butikslokalet en overhaling for at skabe det særlige SNT-univers.

- I butikkerne kan vi direkte udleve vores DNA og vision om at forsyne de mandlige tøjkunder med stilet, men stadig yderst komfortabelt kvalitetstøj. I den sammenhæng er indretningen og præsentationen samt naturligvis dygtige medarbejdere afgørende. Derfor har vi også fra start indledt en større eftersøgning på de helt rigtige personer, som fra maj skal udfylde værtsrollen hos SNT i Aarhus, siger han.

70 procent af salget hos SNT foregår i dag online, mens 30 procent kommer fra de fysiske butikker i København og Aalborg.

Annonceret indhold

Nyeste