Det er altså nu, du skal holde dig til, hvis du skal have en billet til en vild oplevelse. PR-foto: ChiliJuice
Shopping

Nu kan du booke årets vildeste Aalborg-oplevelse

Tilmeldingen til årets brohop og zipline er netop åbnet

30. marts 2022 kl. 19:58

AALBORG: Det er altså nu, du skal være klar ved tasterne, hvis du skal nå at få en billet til en af sommerens vilde adrenalin-kick.

Fra i aften klokken 20.00 kan du nemlig bestille en tid til brohop eller zipline. Og ligesom med mange grænseoverskridende oplevelser, så skal du nok ikke tænke for længe over det.

Arrangørerne fortæller nemlig, at halvdelen af billetterne til de vilde oplevelser allerede er solgt på forhånd, og at der blev udsolgt på få timer, da billetsalget åbnede sidste år.

Det er altså fra 17. juni og hele ugen efter, du kan nyde den fantastiske udsigt fra Aalborgtårnet. Og ikke nok med det, du får muligheden for nærmest at flyve - hele vejen ned i Kunstens have.

Det foregår 55 meter over jorden, hvor du clipses på en line og i allerbedste svævebanestil zipliner de 200 meter fra tårnet til Kunsten.

LÆS MERE: Endnu et adrenalinsus: Zipline i Aalborgtårnet

Som vi tidligere har skrevet er det de to Aalborg-gutter, Jess Jacobsen og Carsten Jørgensen, der står for adrenalinkicket. De står bag firmaet ChiliJuice.

- Alt, hvad vi laver, er med oplevelsesværdi og nytænkning i fokus, men uden nogensinde at gå på kompromis med sikkerheden. For at skille sig lidt ud, så skubber vi lidt til grænserne for, hvad man normalvis kan prøve og har mulighed for - det skal være særligt, fortalte Jess Jacobsen.

25. juni er det muligt at tage springet fra Limfjordsbroen, og unge helt ned til 15 år kan få lov til at prøve - selvfølgelig med tilladelse fra en værge.

Det koster bare 249 kroner, og arrangørerne lover, at al sikkerheden er i orden.

LÆS MERE: Kæmpe succes vender tilbage: Brohop fra Limfjordsbroen

Annonceret indhold

Nyeste