Kommunen skruer op for reparation af asfalten over sommeren

AALBORG: Fremover kan du få en sms, når der er asfaltarbejde i dit område.

Det er Aalborg Kommune, der laver en ny service til os alle, så at vi kan følge med i hvor og hvornår, der er vejarbejde.

Servicen kommer i kølvandet af, at kommunen har besluttet at fremrykke budgettet til renovering af veje og stier i år. Det betyder, at der bliver skruet gevaldigt op for asfaltudlægning hen over sommeren, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

I forvejen var det planlagt, at 21 km vej og 21 km stier skulle have ny belægning, men nu bliver der lagt ekstra 95 km vej og 10 km stier oven i. Derfor vil flere også blive berørt af arbejdet denne sommer.

Kommunen skriver, at sms-servicen fokuserer på nye strækninger, trafikafvikling og tidsplan for arbejdet. Status og anden relevant information kan stadig findes på www.aalborg.dk/asfalt.

Hvis erfaringerne er gode, vil sms-servicen på sigt blive udbredt til at omfatte andre egnede vejprojekter i Aalborg Kommune.

Sådan melder du dig til

Det er ganske gratis at modtage sms'erne. Man tilmelder sig via formularen på aalborg.dk/asfalt.

Man kan tilmelde flere mobilnumre eller en e-mailadresse.

Når du har tilmeldt dig, vil du få en sms, hver gang Aalborg Kommune går i gang med at asfaltere på nye vejstrækninger i kommunen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...