Caféministeriet har succes med kager som takeaway

AALBORG: Så er der godt nyt til alle sukker-måse, slikmunde og kage-fans - sådan lyder det fra Caféministeriet. Nu kan du nemlig købe stedets lækre kagetapas med hjem - men tøv ikke for længe, for tilbuddet gælder kun i oktober.

Her på aalborg:nu har vi naturligvis nærstuderet indholdet, og du kan glæde dig til chokoladebrownie med cheesecake og knas, hjemmelavede romkugler og marengs, chokolademousse med solbærkompot og ristede mandler samt saltkaramel med friske figner og bær.

Tina Larsen
Du kan også nyde kagetapas i caféen. Foto: Caféministeriet

- Allerede efter nogle dage med kagetapas i caféen, oplevede vi stor efterspørgsel, og for at imødekomme de mange ønsker, synes vi, en løsning er også at sælge kagerne ud af huset, siger Cafeministeriets ejer Martin Klyvø.

- Vi synes, det er sjovt at prøve nye ting af, og det er også nødvendigt nu, hvor corona sætter begrænsninger på åbningstider og antal pladser. Det handler også om at finde på noget, der holder hjulene i gang.

Og succesen får ikke Martin Klyvø til at forlænge perioden, hvor du kan købe kagetapas i caféen eller som takeaway.

- Det er i en begrænset periode, og så parkerer vi den idé og finder på noget nyt, siger han.

- Vi har masser af idéer, så vi skifter ud løbende.

Martin Klyvø anbefaler i øvrigt, at du forudbestiller kagetapas - så du er helt sikker på, at du får lækkerierne med hjem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...