Det kan være noget af en udfordring at finde parkering ved sygehuset, når man har en aftale. Arkivfoto: Jesper Thomasen
Livet her

Nu kan du få parkeringshjælp ved sygehuset

Frivillige giver en hjælpende hånd, mens du leder efter plads

14. juni 2019 kl. 09:32

AALBORG: Du kender det helt sikkert. Du skal køre dit barn eller din gamle mor til undersøgelse på sygehuset, og du cruiser rundt for at finde en p-plads, mens tiden bare går og går.

Men nu står frivillige på sygehuset klar med en hjælpende hånd. For fremover kan du sætte patienten af ved indgangen, og så tilbyder de frivillige at kigge efter ham eller hende, mens du fortsætter jagten på et sted at sætte bilen.

Tilbuddet gælder på Sygehus Syd (både hovedindgang og ved Medicinerhuset) og Sygehus Nord. Begge steder på hverdage i tidsrummet kl. 09-13.

Du kan ringe til et telefonnummer på enten nord eller syd. Herefter vil en frivillig hurtigt komme til stedet og tage imod. Numrene er tydeligt annonceret på skilte foran indgangene.

- De frivillige er en slags ekstra pårørende, der kan hjælpe med at gøre oplevelsen på hospitalet bedre – som et supplement til den professionelle indsats. Det kan være alt fra at hente et glas saft, til at gå en tur eller spille et spil med patienten, siger frivilligkoordinator Tina Marie Aarup.

I alt er der tilknyttet 130 frivillige på Aalborg Universitetshospital.

Annonceret indhold

Nyeste