Der er stadig ledige pladser til holdene i Aalborg, som afholdes på Vejgård Bibliotek lørdag 21. maj og på Hovedbiblioteket lørdag 4. juni. Pr-foto
Det sker

Nu kan du gå til videnskab sammen med dine børn

Find ud af om dine poder er den nye Einstein eller Stephen Hawking

16. maj 2022 kl. 12:56

AALBORG: Et nyt initiativ, som allerede har vist sig at være superpopulært i andre dele af landet, kommer nu til Aalborg.

Fra sidst i maj bliver det nemlig muligt for børn i Aalborg og omegn at "gå til videnskab" med deres forældre, hvilket hundredvis af familier har stået på venteliste til i København og Aarhus. Tilbuddet er gratis og arrangeres af Videnskabsklubben, som er en nonprofitorganisation, der har til formål at gøre adgangen til naturvidenskab mere lige.

I "Videnskabsklub for familier" skal børn og deres forældre være små forskerhold og lege med en række sjove naturvidenskabelige forsøg og aktiviteter. De skal blandt andet lære biodiversitet, lave faldfælder og artsbestemme de forskellige dyre- og plantearter, de finder.

De første arrangementer i Aalborg bliver holdt lørdag 21. maj på Vejgård Bibliotek og lørdag 4. juni på Hovedbiblioteket, begge dage i tidsrummet fra kl. 13-16.

Du kan læse mere på www.videnskabsklubben.dk

Nu kan børn og forældre i Aalborg gå til videnskab sammen i fritiden. Pr-foto
Annonceret indhold

Nyeste