Fra mandag kan du igen flyve til København. Arkivfoto: Torben Hansen
Livet her

Nu kan du igen flyve til København

SAS genåbner ruten mellem Aalborg og hovedstaden på mandag

17. april 2020 kl. 15:07

AALBORG: To uger efter, at flyforbindelse mellem Aalborg og København blev midlertidigt sat på pause, er SAS nu igen klar til at gå på vingerne.

Fra på mandag, 20. april, kan du derfor igen flyve til og fra hovedstaden, skriver Aalborg Lufthavn i en pressemeddelelse.

I første omgang genåbner ruten med to daglige afgange morgen og eftermiddag fra henholdsvis Aalborg og København. Billetterne bliver sat til salg i løbet af i dag, fredag.

SAS lukkede kortvarigt ruten med virkning fra 6. april på grund af svigtende efterspørgsel i slipstrømmen af Corona-krisen. Ruten hører under normale forhold til blandt de største og vigtigste indenrigsruter i SAS’ rutenetværk og er et væsentligt led i at binde Vest- og Østdanmark sammen.

Genåbningen er et resultat af, at ikke mindst erhvervslivet i Aalborg og rutens pendlere har udtrykt et stærkt ønske om, at ruten genåbnes.

Derfor er det også en glad direktør, Søren Svendsen, der nu ser frem mod mandag.

- Det er glædeligt, at SAS genoptager betjeningen af ruten mellem Aalborg og København. Der er for rigtig mange rejsende ikke et brugbart alternativ til flyet. Det har den midlertidige lukning af ruten med al tydelighed vist, siger han og tilføjer:

- Jeg er derfor også overbevist om, at der nu vil være stor opbakning til genoptagelsen af betjeningen af vores vigtige indenrigsrute.

Annonceret indhold

Nyeste