Makkerpar genopliver det traditionsrige løb. Se her hvornår det sker

AALBORG: Det er to år siden, man seneste kunne løbe Fjordmarathon i Aalborg. Men nu bliver det traditionsrige løb genoplivet.

I slutningen af august vender løbet nemlig tilbage med den aalborgensiske virksomhed Sportsmakker i ryggen.

- Fjordmarathon har muligheden for at blive et stort bymaraton - et stort maraton, som en by som Aalborg bør have, og som hele området kan samles omkring, siger Jess Jacobsen i en pressemeddelelse.

Han står sammen med Michael Mark bag Sportsmakker, som i forvejen er en aktiv del af løbene Agger Athlon og WalknRoll samt foreningen Team Tvilling i Nordjylland.

-Jess og jeg har i mange år både arrangeret events og deltaget i mange løb. Denne erfaring ser vi som en stor faktor for, at Fjordmarathon bliver et af de førende maratons i landet, siger Michael Mark.

Løbet finder sted 31. august, og der bliver fem distancer, man kan melde sig til - en 2 km børnerute, 5 km, 10 km, 21 km og selvfølgelig 42 km.

- Vi har flere planer om at skabe opbakning på ruten ved at lave for eksempel high five-zoner, som skal give løberne ekstra energi på vej mod mål, siger han.

Fjordmarathon blev første gang arrangeret i 2009, og dermed kan man fejre 10 års jubilæum ved i starten i august. Derfor bliver løbet et jubilæumsløb, hvor der er rabatter på tilmelding til alle løbsdistancer.

Sportsmakker overtager løbet efter foreningen MotionNord. Den nye udgave af Fjordmarathon bliver skabt i samarbejde med Aalborg Kommune og Aalborg Event.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...