Restauranter er genåbnet, så du kan nyde din mad på stedet

AALBORG: Efter nogle lange coronamåneder kan du nu igen gå på Burger King på Østerågade og Nibevej og spise en Whopper med det hele.

Mens der har været fuld gang i både drive-in og takeout under coronakrisen hos kæden i Aalborg, så har spiseområderne inden døre været lukket. Men nu kan du altså igen sætte dig ned i restauranten med venner og familie, skriver Burger King i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os virkelig til at igen have gæster siddende i restauranterne. Det er klart, at vi ikke bare åbner op for restauranterne på samme måde, som før corona kom til Danmark. Vi har stor fokus på at give gæsterne en god oplevelse – særligt når det kommer til sikkerhed og hygiejne, siger Daniel Schröder, der er marketingchef for Burger King i Danmark.

Under coronakrisen har kædens drive-ins haft ekstra travlt, og Daniel Schröder glæder sig over, at man trods alt har kunnet fortsætte den dele af forretningen.

- Det varierer selvfølgelig fra restaurant til restaurant, men vi har gennemsnitligt haft dobbelt så mange igennem drive in ift. før coronakrisen. Det er glædeligt, at vi har kunne holde åbent i langt de fleste restauranter hele vejen igennem. Vores medarbejdere har gjort en kæmpe indsats og skal have en kæmpe tak for deres åbenhed og fleksibilitet i en svær tid, siger han.

I forbindelse med genåbningen af spiseområderne indfører Burger King nye tiltag for at sikre både gæsternes og medarbejdernes sikkerhed – blandt andet med plexiglas foran kasserne, omfattende rengøringsrutiner og information i restauranterne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...