Vejarbejdet på Boulevarden mellem Algade og Vingårdsgade er snart slut, og busserne kan vende tilbage. Arkivfoto: Lasse Sand
Livet her

Nu kan du igen tage bussen fra Østerågade

Vejarbejde på central strækning er slut efter påske

07. april 2020 kl. 09:04

AALBORG: Efter en måned med omkørsel og et alternativt stoppested vender busserne nu tilbage til den centrale del af byen.

På tirsdag, 14. april, er vejarbejdet på Boulevarden mellem Algade og Vingårdsgade nemlig slut, skriver kommunen i en pressemeddelelse.

Det betyder, at linje 1, 2, 12, 13, S1 og S2, som siden starten af marts har kørt omkørsel via Vingårdsgade, vender tilbage til Østerågade og betjener stoppestedet af samme navn. Det samme gør sig gældende for natbusserne 21N, 22N, 23N, 24N og 27N.

Stoppestedet ved Jomfru Ane Gade vil fortsat være nedlagt, da der stadig er vejarbejde i Borgergade. Busserne kører derfor omkørsel via Ved Stranden.

De regionale natbusser vender dog ikke tilbage til Østerågade og vil fortsat stoppe ved henholdsvis Vingårdsgade og Vesterbro.

Der bliver fortsat gravet i Borgergade, busserne kører derfor via Ved Stranden. Arkivfoto: Lasse Sand

Anlægsarbejde uden store gener

Anlægsarbejdet til den kommende Plusbus, samt en generel omlægning af den kollektive trafik, begyndte 2. marts.

Og trods det omfattede vejarbejde på meget centrale strækninger i Aalborg midtby, holder tidsplanen. At gravearbejdet fylder så meget i gaderne, har nemlig aldrig betydet så lidt for trafikken.

- De tomme gader gør, at vi kan arbejde mere effektivt og samtidig genere trafikken mindst muligt. Det giver gode arbejdsforhold og er helt sikkert et lyspunkt i en ellers svær corona-tid, siger Niels Bresemann Jensen, der er anlægsansvarlig i By- og Landskabsforvaltningen.

Du kan se en udførlig information om de trafikale ændringer både under og efter anlægsarbejdet på Plusbus' hjemmeside og holde dig opdateret om busdriften på rejseplanen.dk

Annonceret indhold

Nyeste