Geeks Gone Wild bliver større end nogensinde

AALBORG: Er du vild med at game eller kender du en, der er det, så må du sidde klar ved tasterne i morgen.

Lørdag, 29. september, begynder billetsalget nemlig til Geeks Gone Wild, Nordjyllands største LAN- og e-sports event.

Spilleentusiaster fra hele landet har sat hinanden stævne i Gigantium 25.-27. januar 2019, og med plads til 1500 deltagere er det den største event af sin slags.

I løbet af de tre dage vil deltagerne dyste mod hinanden i spil, samtidig vil der også være mulighed for at besøge de mange stande rundt i Gigantium og følge finalerne i turneringerne på storskærm med plads til knap 2.500 tilskuere.

Der bliver plads til 1500 gamere i år.PR-foto

- Vi glæder os helt vildt. Vi tør godt love, at det bliver det fedeste e-sports event til dato. Der bliver både afholdt en professionel og en semi-professionel turnering i CS:GO. Hele arrangementet kan opleves online, da der hele weekenden castes og streames internationalt, men skal man have alle effekter og stemningen med skal den opleves fysisk i Gigantium, siger Lasse Kjær fra arrangøren Lan Team Nord.

Succesen fra seneste Geeks Gone Wild var ikke til at tage fejl af. Her deltog 1.000 gamere og spillede i Gigantium hele weekenden, der var 1.100 dagsgæster og i løbet af weekenden fulgte over 70.000 med online på streamingtjenesten Twitch.

- Vi er enormt stolte af sidste års resultater, her havde vi en event, hvor teknikken spillede og tidsplanen holdt. Nu finpudser vi det og sørger for at vi igen kan skabe en event for både den danske elite og alle øvrige gamere, siger Lasse Kjær

Med en billet i hånden får man en plads i Gigantium alle tre dage, hvor man kan deltage i de mange turneringer og konkurrencer.

Lan Team Nord afholdt Geeks Gone Wild første gang i 2005 for bare 30 gæster i Fjellerad Hallen, siden har det været i Gistrup Hallen og fra 2018 i Gigantium.

Billetterne kan købes på www.ggw.dk.
Finalerne i turneringerne kan følges på storskærm - derudover bliver hele weekenden streamet internationalt.PR-foto
Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...