Wolt og Burger King laver nyt samarbejde i Aalborg

AALBORG: Vi spiser mere og mere takeway, og mulighederne for at få maden bragt direkte ud til dit spisebord vokser hele tiden.

Nu melder Wolt og Burger King sig med et helt nyt samarbejde, der betyder, at du kan få leveret din Whopper lige til døren.

- Burgere er blandt de mest populære retter på Wolt, så vi glæder os over nu at kunne tilbyde sultne danskere en nem og hurtig måde at leveret mad fra en både velkendt og vellidt restaurantkæde som Burger King, fortæller Søren Meir Svendsen, general manager hos Wolt Danmark i en pressemeddelelse.

Også hos Burger King er man begejstret for det nye samarbejde med Wolt.

- Flere og flere danskere sætter pris på mere fleksibilitet og convenience i hverdagen, og det oplever vi også blandt vores gæster. Vi er derfor glade for, at vi sammen med Wolt gør det endnu nemmere at nyde vores udvalg af flammegrillede burgere derhjemme. Wolts brugere kan se frem til frisklavede burgere, og der er noget for både børn og voksne på menuen, siger Burger Kings marketingchef Daniel Schröder.

Wolt leverer op til tre kilometer væk fra hver af de to Burger King-restauranter i Aalborg. Det betyder, at Wolt kan levere til mere eller mindre hele Aalborg centrum og Nørresundby.

Udover Aalborg opererer udbringningsfirmaet allerede i fem af landets største byer: København, Odense, Lyngby-Gentofte, Roskilde og Aarhus, og fra midten af februar også i Esbjerg. Udbringningen koster fra 29 kroner.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...