Escape Tour er klar med et mysterie, der skal opklares i Aalborgs gader

AALBORG: Klar på en udfordring? Så kan du nu invitere dine venner med i escape room i den virkelige verden. Og hvad er det så for noget, tænker du?

- Vi tager jer virtuelt under armen på en spændende rejse, hvor udendørs attraktioner og seværdigheder fortæller en historie. Jeres mission er at opklare mysteriet, forklarer arrangørerne bag til Visitsønderborg, hvor konceptet også kan prøves.

Her i Aalborg er det mysteriet om Sildefængeren fra Aleburgh, der skal løses.

- I denne tur skal I opsøge Sildefængeren fra Aleburghs spøgelse. I året 1711 forsvandt han med alle fiskene fra fjorden. Løs hans gåde, og han vil lade fiskene vende tilbage og endelig selv finde fred, skriver arrangørerne bag eventet, hvor man vil blive stillet over for gåder og opgaver, der skal løses.

Det hele foregår over mobilen, hvor man løbende vil få tilsendt opgaverne, som mysteriet udvikler sig.

Turen starter ved masten foran Bones ved Havnefronten, men ellers bestemmer man selv, hvornår på dagen, man har lyst til at gå i gang. Man tilmelder sig bare på en given dag, og så er resten op til jer selv.

Escape turen kan bookes til mellem 1 og 7 personer, og prisen er 140 kroner plus 59 kroner pr deltager. Alle kan være med, men det anbefales, at der er mindst én voksen med på turen.

Du kan læse mere om Escape Tour her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...