Verdens største dokumentarfilmfestival kommer til Aalborg

AALBORG: Film skal ses på biblioteket! I hvert fald hvis der er tale om nogle af tidens mest hypede dokumentarfilm.

Fra på onsdag, 20. marts, og en god uge frem kan du nemlig komme med til verdens største dokumentarfilmfestival CPH:DOX - lige her i Aalborg.

Det er Aalborg Bibliotekerne, der viser udvalgte filmpremierer som en del af samarbejdet DOX:DIREKTE. I samarbejde med Blockbuster inviterer festivalen til simultanvisning af premiereaktuelle film og live-transmitterede samtaler med store hovednavne.

Her i Aalborg kan du se fem nye dokumentarfilm - The Other Munch med efterfølgende samtale mellem den norske stjerneforfatter Karl Ove Knausgård og filminstruktørerne Joachim og Emil Trier; ‘The Man Who Played With Fire’ om krimiforfatter Stieg Larssons journalistiske arbejde med at optrevle den ekstreme, svenske højrefløj; ‘Hunting For Hedonia’ om den kontroversielle, psykiatriske behandlingsmetode, Deep Brain Stimulation, baseret på bogen ‘Lystens Pioner’ af videnskabsjournalist Lone Frank, der vil deltage i en efterfølgende samtale; ‘Ferrante Fever’ om den store og mystiske italienske forfatter Elena Ferrante samt ‘Democracy LTD’, som giver et grundigt øjebliksbillede af Europa anno 2019 med efterfølgende politisk paneldebat.

Det hele foregår på Hovedbiblioteket i perioden 20. til 31. marts. Du kan læse mere ved at klikke her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...