Hæklede blomster fra hele landet lyser op i Kedelhallen - du kan stadig være med

AALBORG: Foråret 2020 har på alle måder været specielt. Mens corona og nedlukning har sat sit præg på alt, har det også været foråret for sjove indfald og vilde ideer.

Og en kombination af begge dele fik Sofie Hemmert-Lund lige før, landet for alvor blev lukket ned. Hun ville lave Nordjyllands største værk af hæklede blomster, og invitere hækleglade fra hele landet til at være med.

Siden har hun sammen med makkeren Mia Kuch Svenningsen samlet blomster ind under projektnavnet Tid til blomster og monteret dem på skillevægge i Kedelhallen i Nordkraft, hvor værket foreløbig bor.

Katrine Schousboe
Sofie Hemmert-Lund (t.v.) fik en ide om et blomstrende værk, og Mia Kuch Svenningsen var straks med på den. Nu er det blevet til Tid til blomster. Arkivfoto: Martin Damgård

Nu er det store blomstrende værk så langt, at de to initiativtagere gerne vil vise frem, hvad de mange blomster-producenters tid er blevet omsat i.

Derfor holder de fernisering på værket på torsdag 25. juni kl. 11-15 i Nordkraft. Her kan man komme forbi til både snak og hygge og ikke mindst se de tusindvis af vidt forskellige blomster i alverdens farver.

Der bliver også mulighed for at gribe en hæklenål og bidrage yderligere til den store blomstrende flade.

Der er endnu ikke sat en deadline for Tid til blomster-projektet - du kan derfor fortsat aflevere hæklerier til værket i en kurv ved Azzurra i Nordkraft eller sende blomsterne til Svenningsen, Mølletoften 23, 9260 Gistrup.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...