Keramiker bag de populære brystkopper er gået sammen med Art by Me om at støtte velgørenhed

AALBORG: De er blevet et ægte hit; brystkopperne som keramiker Tone Rafn Thygesen står bag. Og nu får du mulighed for selv at dekorere de unikke kopper med store, små eller skæve bryster fra Handmade by Tone, der har sloganet Byens bedste bryster.

Art By Me har nemlig taget initiativ til et samarbejde i den gode sags tjeneste, og det betyder, at du som noget helt særligt kan købe umalede brystkopper - og så selv male dem og få dem brændt hos keramikcaféen i Urbansgade.

Tina Larsen
Annette Terp og Mette Fruensgaard er altid klar til at støtte et godt initiativ. Arkivfoto: Laura Guldhammer

Alle pengene, der kommer ind, går - naturligvis - til Støt Brysterne som er en del af den kommende Lyserød Uge, kampagnen fra Kræftens Bekæmpelse, der sætter fokus på kampen mod brystkræft.

- Det er helt naturligt for os at støtte kampen mod brystkræft, blandt andet fordi mange af vores gæster her i caféen er kvinder, siger Annette Terp, der ejer keramikcaféen sammen med Mette Fruensgaard.

- Vi kender alle nogen, der er ramt af brystkræft, og det ligger i vores gener at hjælpe, når vi kan. Så vi siger sjældent nej til donationer.

Udover muligheden for at male på kopperne, står Art by Me også bag en auktion online i næste uge, hvor du kan byde på ler, hvor en række af byens personligheder enten har malet eller sat deres underskrift. Derudover kan du også møde keramikcaféen til Lyserød Lørdag 9. oktober.

- Vi har fået lidt plads i et telt og står sammen med Kræftens Bekæmpelse på Toldbod Plads. Her kan man også selv møde op, male og støtte et godt formål, siger Mette Fruensgaard.

Du finder mere info her på keramikcafeens Facebookside, brystkopperne kan købes fra i dag, fredag 1. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...