Der er ingen larmende maskiner i Jyllandsgade og på John F. Kennedys Plads fra 21. december

AALBORG: Midtbyen har længe været præget af støjende vejarbejde, men snart bliver der stille. Aalborg Forsyning oplyser i en pressemeddelelse, at de medarbejdere, der arbejder på John F. Kennedys Plads og i Jyllandsgade, holder julepause fra 21. december til 4. januar.

På John F. Kennedys Plads er Aalborg Forsyning i gang med at udføre flere forskellige opgaver. Blandt andet forbedrer og fornyer forsyningsvirksomheden kloakledningerne og er også i gang med forberedelserne til en ny midlertidig busvej, som forventes at åbne i starten af januar 2021. Den midlertidige busvej placeres i det spor på tværs af John F. Kennedys Plads, hvor Plusbussen skal køre i fremtiden.

I Jyllandsgade arbejder Aalborg Forsyning med fjernvarmeledninger og forskellige el-, tele- og fiberledninger. Arbejdet sker på strækningen mellem Ågade og John F. Kennedys Plads i den nordlige side af vejen. Forsyningsvirksomheden etablerer desuden nye fortove og kantsten som et led i forberedelserne til den kommende Plusbus.

Aalborg Forsyning vil i januar informere borgere og erhvervsdrivende om planerne for arbejdet i 2021.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...