Gourmetrestaurant vil servere morgenmad på sengen i nye suites

AALBORG: Få morgenmaden serveret på sengen efter en glad aften i Aalborg. Sådan lyder et nyt tilbud fra Mortens Kro.

Gourmetrestauranten udvider om et par uger med to veludstyrede luksuslejligheder eller suites ovenpå de eksisterende lokaler. Værelserne er tænkt som et tilbud til overnattende gæster i luksussegmentet og til Aalborg-virksomhedernes udenbysgæster.

- Siden jeg var dreng og først legede kro og begyndte at servere mad for min familie, har jeg drømt om denne mulighed. Og nu er tiden rigtig, fortæller restauratør Morten Nielsen.

Han forklarer, at ejeren af ejendommen Mølleå 2-6 ved Mølleplads, hvor Mortens Kro har til huse, havde fået lejligheder med den gode udsigt ovenpå ledige, og han fandt planerne spændende og var derfor med på, at Mortens Kro skulle udvide forretningen med suiter.

I første omgang bliver der to store, lyse og veludstyrede luksuslejligheder, der kan bookes for et døgn eller to ad gangen. Man kan bestille room service og få f.eks. Mortens Kro-morgenmaden serveret på det private spisebord eller i sengen.

Inspirationen til det nye koncept har Morten Nielsen fundet i boutique-hoteller sydpå.

- I Sydeuropa er suites-konceptet velkendt i form af boutique-hoteller med hele lejligheder, hvor man på en gang kan nyde fuld hotelservice men også være mere sig selv, med alt hvad et komfortabelt hjem tilbyder. Men her i Aalborg har vi hidtil ikke kunnet tilbyde noget lignende. Vi synes, imidlertid at det ligger naturligt for en restaurant med Mortens Kros publikumsprofil, siger han.

Det er Morten Nielsens kæreste, Karina Møller, der skal stå for minihoteldriften. Hun er oprindelig hoteluddannet og arbejder i forvejen med den økonomiske og administrative del af restauranten:

- Bare det seneste år har vi for vores spisende gæster booket flere hundrede gode hotelværelser i byen. Flere og flere af den type af vores gæster, som vi kunne kalde luksus-segmentet, har de seneste år efterlyst noget ekstraordinært. Herunder ind i mellem muligheden for private dining eller bare at kunne drøne direkte op i dynerne efter en god aften i restauranten. Så nu tager vi udfordringen op, fortæller Karina Møller.

De nye hotelsuites åbner 22. marts.

Karina Møller, der har 15 års erfaring fra hotelbranchen, får ansvaret for Mortens Kros nye luksussuites ovenpå restauranten. PR-foto

.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...