Populær restaurant udvider åbningstiderne fra efterårsferien

AALBORG: Er du til masser af pålæg, gammeldags æggekage, tarteletter, vafler med softice og alt muligt andet godt til, der kan spises til en brunch eller frokost, så får du nye muligheder, når Flammen udvider sit koncept.

Fra og med lørdag i efterårsferien kan du nemlig spise både en sen morgenmad og frokost i weekenderne på den populære buffet-restaurant i Aalborg.

- Vi sætter vores fingeraftryk på brunchen ved at servere rosa kød og Flammens Go’e Ben fra grillen, ligesom man kan få lavet en omelet efter sin egen smag. Fra kl. 12 bliver der desuden serveret flere slags friskgrillede burgere og pommes frites, fortæller Flammens adm. direktør Piet Klein i en pressemeddelelse.

Restauranten i Aalborg er den første i kæden, der udvider åbningstiderne, og derfor vil Flammens stiftere Ketty og Flemming Rosenfeldt Sunddal også selv være til stede de første weekender, for at sikre at alt bliver serveret på rette vis.

- Vi har udvalgt nogle gode, danske retter, der bliver lavet med hjertet, og som folk kender og elsker, men normalt ikke kan få til brunch. På den måde vil vi gerne give gæsterne lidt mere, end de forventer, siger Ketty Rosenfeldt Sunddal.

Planen er, at det nye brunch- og frokostkoncept skal udbredes til resten af Flammens restauranter.

Første dag flammen har den nye buffet er lørdag 19. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...