I øjeblikket kæmper ishuset i Nibe med helt i toppen

AALBORG: Er du vild med deres lækre, cremede is og spændende topping?

Så er du ikke alene, for i øjeblikket er Guf & Kugler i Nibe med helt fremme i afstemningen om at blive kåret som Danmarks Bedste Ishus 2022, en afstemning OpdagDanmark står bag.

- Jeg bliver helt varm i maven af glæde, for det er en anerkendelse af vores arbejde, som vi lægger mange timer i, siger Ismutter, Charlotte Korsholm.

- Og det gør mig ekstra glad, fordi det her er noget, vi gør som et team. Det er en holdindsats, og det tror jeg også, vores gæster kan mærke.

Her fredag morgen ligger ishuset på andenpladsen med omkring 200 stemmer op til nummer et, der ligger i Kerteminde.

Og noget kan tyde på, at det bliver mellem de to ishuse, kampen kommer til stå. De er nemlig pt flere hundrede stemmer foran Vebbestrup Is på tredjepladsen.

Ismutter peger på, at der er flere årsager til, at ishusene i både Nibe og Slotsgade er blevet nomineret af is-nyderne til at være med i afstemningen.

- Vi lægger vægt på at skabe god stemning, og at de føler sig oprigtigt velkommen hos os. Og så er god service rigtig vigtig, at vi vejleder is-nyderne med innovative og spændende sammensætninger, siger hun.

- Det er jo netop mødet med et andet menneske, der differentierer os.

Og så handler det selvfølgelig også om is, guf, topping og alt det andet, du finder i ishusene.

- Vi knokler for hele tiden at udvikle os. Vi gør os umage hver dag, og vi laver alt fra bunden, vi bruger kun hjemmelavede opskrifter, siger Ismutter.

Guf & Kugler er i øvrigt ikke uvant med at være godt placeret, og ishuset i Nibe vandt da også afstemningen i 2018.

Du kan stemme på dit favorit-ishus frem til 22. april klokken 13 på OpdagDanmarks hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...