Succesforestilling vender tilbage til foråret

AALBORG: Kan du huske dengang, man holdt julefrokost, drak for mange øl og dansede hele natten i Jomfru Ane Gade?

Sådan bliver det ikke i år, men til gengæld kan du tage en omgang (mere) med Gaden på Teater Nordkraft, når de genopsætter succesforestillingen 150 meter til i morgen.

Forestillingen havde oprindelig premiere i november 2019, hvor Teater Nordkraft spillede for fulde huse. Dengang bundede publikum bajere til et lydtæppe af Jomfru Ane Gade op gennem tiderne, og det var absolut en teaterform, der appellerede til aalborgenserne:

- For mange vil 150 meter til i morgen være et nostalgitrip, og det er også meningen. Det er i høj grad en feel-good-forestilling. På en måde kan vel godt sige, at det kan være en slags erstatning for de aflyste eller afdæmpede julefrokoster at gå ind og se den her forestilling, for den efterlader publikum i en sindstilstand, der minder om en fantastisk aften i Gaden, siger teaterchef Minna Johanneson, som selv har instrueret succesforestillingen, i en pressemeddelelse.

- Fortællingen afspejler mit eget livssyn, nemlig at der altid er endnu en dag og endnu en chance. Uanset hvor mange chancer, man forspilder og hvor gammel, man bliver, siger Minna Johannesson.

Forestillingens hovedperson er pigen Ane, som vi følger op gennem sit livsforløb. Det uventede møde er omdrejningspunktet, og de fire karakterer får alle indflydelse på hinandens liv gennem tilfældige møder.

Det er oplagt at tage kollegerne, studiekammeraterne – eller hvem du nu plejer at holde julefrokost sammen med - ind at se forestillingen, selvom man lige må vente til januar. Genopsætningen spiller nemlig fra 29. januar 2021 til 20. februar i 14 corona-sikrede omgange.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...