Skal du nå at have en spegepølse med inden Mikael og Karsten drejer nøglen om?

AALBORG: Man skal efterhånden være hurtig for at nå at få de helt særlige varer fra Delikatessen på Østerbro. Fra i morgen bliver vine og krydderiblandinger sat ned med 10 procent, men der går lige lidt endnu før de eftertragtede røgvarer kommer på tilbud.

- Hvis man skal have kartoffel- eller lammespegepølse, så er det ved at være nu. Og så har vi lige et par stykker tilbage af vores luksus-spegepølse, varsler Mikael Helstrup, som ejer Delikatessen sammen med Karsten Andersen.

Prisnedsættelsen varsler, at vi nu går ind i den sidste tid, for de to slagtere, der for en måneds tid siden varslede, at de indstiller karrieren efter 33 år på Østerbro.

De mange år på betongulv og med tunge løft har sat deres spor hos de to gamle venner, som siger farvel og tak 8. april.

Det betyder, at det er nu, du skal holde dig til, hvis du skal nå at have sidste forsyning af lækre hjemmelavede spegepølser, pålæg og lignende - eller selvfølgelig, hvis du skal nå at sige farvel og tak for mange år med spegepølser og dagens ret.

- Der kommer til at køre lidt udsalg fra tirsdag og så frem til lukningen. Den sidste uge inden lukningen skal vi have solgt hele lageret, så der kan man få en god pris på slagtervarerne, fortæller han.

Du finder makkerparret og de gode tilbud på Østerbro 58.

Der er åbent tirsdag-fredag 10.00-17.30

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Annonceret indhold
Henter...