Vi er de første i landet, der kan teste her og nu-levering

AALBORG: Giver tanken om en eftermiddag i det svenske kødbollemekka dig lettere hektiske pletter på kinderne, eller vil du bare gerne slippe for at bakse med en trailer, så kan IKEA fremover levere alt fra møbelkædens store sortiment til din gadedør.

Her i Aalborg er vi nemlig blandt de første, der får glæde af varehusets nye 'her og nu-levering', som giver dig varerne på under fire timer.

- Vi er virkelig begejstrede for, at det nu bliver nemmere at være kunde i IKEA. Vi har de seneste år arbejdet meget med at øge vores tilgængelighed og service, som den her lynhurtige levering er et eksempel på, fortæller Peter Langskov, Country Customer Fulfilment Manager i IKEA Danmark i en pressemeddelelse.

Ideen er, at man enten kan bestille varer på ikea.dk eller tage i IKEA Aalborg om formiddagen og så få leveret derhjemme om eftermiddagen.

- Tiltaget er født ud af IKEAs DNA om øjeblikkelig tilfredsstillelse af kundens behov. Det var oprindeligt en af de primære årsager til, at kunderne kunne få alt med hjem fra varehusene på pluk selv-lageret. Vores ’her og nu-levering’ opfylder kundens behov mere eller mindre øjeblikkeligt. Samme dag du drømmer, kan drømmen realiseres, siger han.

IKEA har gennem det seneste halvandet år kunnet levere fra dag til dag, men nu kan kunder i Aalborg, Gentofte og Taastrup altså få speedet processen gevaldigt på.

- Det, vi især er glade for, er, at vi i langt højere grad kan få IKEA til at passe ind i kundernes sparsomme tid og travle hverdag, frem for at det er omvendt, siger Peter Langskov.

De mest populære ordrer til levering her i landsdelen er garderobeskabet PAX, sofaer og reoler tæt fulgt af senge med madrasser.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...