Prisshow i Musikkens Hus har fået en ny dato

AALBORG: Som så meget andet har coronaen også ramt dette års P3 Guld. Men nu er der godt nyt om det stort anlagte prisshow, som for første gang finder sted i Musikkens Hus.

DR og musikhuset har nemlig netop sat dato på prisuddelingen som skulle have fundet sted i marts. Musikglade danskere kan derfor glæde sig til 17. oktober, hvor P3 Guld løber af stablen i Musikkens Hus, lyder det i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os til, at vi endelig kan slå dørene op til P3 Guld i Musikkens Hus. Særligt i disse tider er det vigtigere end nogensinde at sætte fokus på den danske musikscene, og vi sætter en stor ære i at være med til at støtte op om de talenter, der kommer til at præge dansk musik i fremtiden og ikke mindst hylde de kunstnere, der allerede nu stormer frem i den danske og internationale musikbranche, siger direktør i Musikkens Hus, Lasse Rich Henningsen.

LÆS OGSÅ: I år kan du se P3 Guld live fra Musikkens Hus

Showet, der også bliver sendt live på DR1, har siden sin spæde start i 2001 haft til formål at hylde aktuelle danske kunstnere og ikke mindst skabe grobund for, at nye stjerneskud får muligheden for at optræde foran hundrede tusinder af TV-seere.

Årets vært er radiovært og DJ Pelle Peter Jencel, og en række danske musikere kommer til at optræde live, mens der uddeles priser til danske kunstnere, der har gjort det godt i det forgangne år.

Til festen bliver der uddelt priser i kategorierne P3 Prisen, P3 Talentet og P3 Lytterhittet. De nominerede til P3 Prisen er Jada, Clara og ArtigeArdit, mens Ganger, Patina, Tessa og Joyce er indstillet til P3 Talentet. P3 Lytterhittet offentliggøres den 5. oktober.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...