Aldi-butikkerne i Nørresundby lukker.
Livet her

Nu lukker de sidste butikker: Få 70 procents rabat igen

Aldi trækker sig nu helt ud af Nordjylland

13. september 2023 kl. 13:10
Opdateret kl. 14:04

AALBORG: Nu er det slut med Aldis sidste bastion i området, nemlig butikkerne på Hjørringvej og Viaduktvej i Nørresundby.

Aldi har netop meldt ud i en pressemeddelelse, at alle resterende Aldi-butikker i Nordjylland lukker senest 28. september. Det vil sige, at ophørsudsalget begynder fredag 22. september.

Drejebogen bliver helt som tidligere. De første par dage er der 30 procent på de fleste varer. Mandag og tirsdag er der halv pris, og onsdag til torsdag rammer vi så 70 procents rabat. Butikkerne lukker, når der er udsolgt, men altså senest torsdag 28. september.

Når butikkerne er lukket, overgår de til Rema 1000. Det er på nuværende tidspunkt ikke klart, om de to Aldi-butikker i Nørresundby bliver til Rema 1000-butikker. Kæden har købt i alt 114 butikker fra Aldi. De regner dog kun med at åbne egne butikker i mellem 60 og 80 af tilfældene.

Aldi på Odinsgade i Vejgaard og Bisgaardsvej i Skalborg lukkede tidligere på året. Butikken på Dannebrogsgade i Vestbyen var oprindeligt en del af aftalen. Som den eneste butik faldt den dog ud af handlen, da udlejeren ikke ville give tilladelse til, at der kom en Rema i lokalerne.

Annonceret indhold

Nyeste