Ny investor giver det succesfulde møbelbrand helt nye muligheder

AALBORG: Mani Pine har allerede stor succes med specialfremstillede træmøbler, og nu er kursen sat mod udlandet; ejerne og stifterne Jonas Damm og Nicolai Adamsen har fået helt nye muligheder, efter de netop har taget en ny investorer ind i forretningen. De nærmere detaljer er fortrolige.

- Men vi får et betydeligt kapitalindskud og fed sparring ud af det, siger Nicolai Adamsen.

- Vi vil gerne ind på det internationale marked og have flere udenlandske ordrer, så nu giver vi den gas med skræddersyede løsninger til erhvervslivet - hoteller, kontorer og restauranter.

Tina Larsen
Specialfremstillede træmøbler er blevet et varemærke for brandet. Foto: Henrik Louis

Baggrunden er især en stigende interesse for personlig indretning.

- Vi satser kæmpestort på at lade universet omkring virksomheden afspejle sig i lokalerne, vi oplever i høj grad, at det ikke bare skal være mainstream men unik for virksomheden, siger Nicolai Adamsen.

- Mange tilbringer mere og mere tid på jobbet, og så skal arbejdsrummet også være attraktivt og hyggeligt at være i.

I sine seks år har Mani Pine udviklet sig fra at være en møbelvirksomhed til et møbelbrand, der også har lamper, vægbeklædning osv. Og det er de løsninger, udlandet er ved at få øjnene op for.

- Vi har allerede godt fat i England, og nu satser vi især på Tyskland. Det er tilgængeligt, og der er et stort marked. Når først man er inde der, så er man sikret, siger Nicolai Adamsen.

- Vi har også kig på det asiatiske marked, for der er skandinavisk design meget populært.

Tina Larsen
Foto: Henrik Louis

Selv om fokus i stigende grad er på udlandet og projektløsninger til erhverv, så understreger Nicolai Adamsen, at privatkunder fortsat også er meget vigtige.

- Der er et andet nærvær, når man møder den enkelte kunde, og det giver nogle mere personlige salgsoplevelser. Og det er jo også hr. og fru Jensen, der liker og deler på Facebook.

Netop på de hjemlige breddegrader - i værksted og showroom på Mineralvej - giver iværksættereventyret også travlhed.

- Vi får brug for endnu en bygning til kontorer og mødelokaler, og vi vil også gerne arbejde med vores showroom og gøre det endnu mere rustikt.

Deres succes betyder også, at Mani Pine skal have flere ansatte. En projektsælger skal finde mulige kunder blandt eksempelvis nyopstartede hoteller, mens en grafisk assistent skal arbejde med salgsmateriale.

- Når det er på plads, er vi klar med fuld power, siger Nicolai Adamsen.

Mani Pine har kontor og værksted på Mineralvej 21a.

I NORDJYSKE Mediers iværksætterpodcast "Sæt i værk" har vi tidligere besøgt Mani Pine, hvor de to ejere fortæller om turen fra fars garage til at producere for store udenlandske virksomheder. Den kan du finde på nordjyske.dk/lyt eller der, hvor du ellers henter dine podcasts.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...