Krea-messerne samler dygtige kunsthåndværkere til udstillinger, boder og workshops: Foto: Krea-messerne
Livet her

Nu skal der nørkles: Krea-messe vender tilbage til Aalborg

Du kan opleve en verden af kreative udstillere indenfor kunsthåndværk og materialer

02. januar 2023 kl. 07:03

AALBORG: Er du vild med at strikke, hækle, lave smykker eller nørkle med andre krea-projekter?

Eller kunne du bare tænke dig at bruge en søndag på at beundre fantastisk kunsthåndværk, købe materialer til din egen produktion og deltage i sjove workshops med talentfulde håndværkere?

Uanset hvad skal der nok være en aktivitet for dig, når Krea-messen vender tilbage til KFUM-Hallerne i Hasseris i februar.  

Til messen vil der være et hav af kunsthåndværk at fordybe sig i. Der vil være massevis af boder, hvor du kan købe alt fra keramik og smykker til glaskunst og malerier. Samtidig vil mange af de dygtige kunsthåndværkere være i gang med diverse projekter, som man kan se og lade sig inspirere af.

Hvis du står og mangler materialer til dit eget projekt, er der også mulighed for at købe garn, stof og alt muligt andet.

Krea-messen er en omrejsende begivenhed, der løbende popper op rundt omkring i landet. Den arrangeres af TB Markeder.

I løbet af dagen vil der være diverse workshops, hvor man kan få gode råd og selv prøve kræfter med diverse former for håndværk. Blandt andet kan man male sin egen keramik, få det brændt og afhente det et par dage efter.

Der vil være opstillet et kreativt bord til børn med gratis materialer. I løbet af dagen vil der blive trukket lod om flotte præmier fra udstillerne.

Hvis du vil være udstiller, koster en stand 800 kroner inklusive bord og stol. Både private og virksomheder udstiller på messen.

Messen finder sted 25.-26. februar 2023.

Billetter købes i døren, og børn under 14 har gratis adgang.

Annonceret indhold

Nyeste