Jagten efter et passende lokale har været lang, men nu er der omsider godt nyt

AALBORG: Er du blandt de mange, der har savnet et lidt større LGBT+-miljø i Aalborg? Så er der rigtig godt nyt til dig.

Buens Bogcafé, der er en forkortelse for regnbuen, har siden foråret været på jagt efter et passende lokale til at drive en lille bogcafé med let cafémad og LGBT+-litteratur på hylderne. Men nu er det endelig lykkedes at finde det helt rigtige lokale.

Adressen bliver Maren Turis Gade 12, st, og bogcaféen vil både have plads til børnefamilier og fungere som et ikke-alkohol-baseret samlingspunkt:

- Vi håber på, at stedet bliver et samlingspunkt for folk fra hele regionen, hvor man kan mødes som LGBTQIAP+ person i et ikke-alkohol-baseret fællesskab. Det skal være et sted, hvor man kan dyrke bøger og gå på en første date med nogle uden, at det føles usikkert, fortalte initiativtager Kristine Sofie Højen under et interview i foråret.

Åbningen af bogcaféen bliver dog lidt forsinket i forhold til forhåbningerne om en åbning i løbet af efteråret.

- Vi havde håbet på at kunne åbne i efteråret, men vi kommer nok mere realistisk til at åbne 1. december, fortæller Kristine Sofie Højen.

Buens Bogcafé har siden opstarten i foråret solgt bøger på sin hjemmeside, der på den ene eller anden måde har LGBT+ som omdrejningspunkt. Her finder du både skønlitteratur og faglitteratur om alt lige fra feminisme til kønsidentiteter, erotik og børnebøger.

Du kan læse mere om hele visionen med Buens Bogcafé og finde webshoppen her

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...