Mad & Drikke

Nutella-glad? 5 nutella-retter du skal smage i byen

Pizza, is, kage og calzone - med nutella! Gå ikke glip af de her nutella-retter

22. maj 2021 kl. 16:36

Blød og sød chokoladenøddecreme er sjældent en dårlig idé. Det har mange af byens madsteder (heldigvis!) også opdaget, og med andre ord kan du altså kaste dig ud i en række forskellige nutella-lækkerier i afskygning af både pizza, kage og meget mere.

Vi har spottet en håndfuld af dem, så du kan komme ud og få dit nutella-fix. God fornøjelse!

Mabel Kafferi: Nutella Cheesecake

De ultra-lækre romkugler fra Nørre Aaby Bageri står nok højt på manges ønskeliste, når de kigger forbi kaffebaren på Boulevarden. Lad os bare sige, at de med nutella cheesecaken har fået en stor konkurrent i kagemontren.

Kagen består af en sprød kiksebund, cremet fyld af mascarpone med smag af chokolade og hasselnød, alt sammen toppet med et lækkert lag ganache af mørk chokolade. En af husets mest populære kager, der er lavet i samarbejde med selveste Surdejsbageren. Mums!

Mabel-pigerne fortæller, at det formentligt er deres mest populære kage i øjeblikket. Foto: Mabel Kafferi

Sulten: Nutella Pizza

Dessertpizza har for alvor fundet vej ind på flere af byens menukort, og når to så fantastiske ting mødes, kan det jo næsten kun bonne ud i succes. Hos Vestbyens nye burger- og pizzapusher, Sulten, har man taget konceptet til sig.

Pizzaen består af en bund med et tykt lag af nutella, toppet med jordbær, banan eller en lækker kombination af de to og et drys af flormelis. Hovedret og dessert i ét - ja tak!

Sød pizza med eksotisk look - det skal prøves! Foto: Sulten

Aalborg Streetfood: Bubble Waffle med nutella

Aalborg Streetfood har taget hul på 2021-sæsonen med flere nyheder i ærmet. En af de søde af slagsen findes i Desserten, hvor de har sat de populære Bubble Waffles på menuen.

Den fås i flere udgaver, én af dem er med en masse nutella og diverse chokolade-lækkerier. Et sikkert, sødt sommerhit!

Med Bubble Waffles får du et overflødighedshorn af slik og søde sager. Foto: Mikkel Funder

Café Min Olivia: Nutella Milkshake

I caféen på Vesterå har de Aalborgs måske vildeste milkshakes, og som du nok har gættet, har de selvfølgelig også en variant med nutella.

Milkshake og nutella - det perfekte match, hvis man spørger os! Foto: Café MIn Olivia

Spor 1: Nutella Calzone

Vi skal ned ad pizza-boldgaden igen. Spor 1 har nemlig også eksperimenteret med nutellacreme i køkkenet i anledningen af genåbningen, og det er blevet til en calzone med nutella.

Calzonen indeholder mascarpone, nutella, skumfiduser og et godt drys med flormelis. Forestil dig en blødende chokolade, hvor der gemmer sig en midte med flydende chokoladelava. Jep, det er det samme koncept her.

En atypisk men lækker nutella-opfindelse. Foto: Spor 1
Annonceret indhold

Nyeste