Du kan finde retter fra Thailand, Vietnam, Korea og Japan - lige om lidt, når Alleys snart åbner.
Livet her

Ny asiatisk restaurant åbner snart og satser på cafépriser

Alleys satser på 'SU-venlige priser' - her kan du glæde dig til det traditionelle asiatiske køkken

01. juni 2023 kl. 19:03

AALBORG: Om lidt kan du besøge Alleys, der er Aalborgs helt nye asiatiske restaurant. Og går du en tur på Vesterå, kan du allerede nu se skiltet, der er sat op på husmuren.

Her kan du glæde dig til gode råvarer i kendte retter som ramen, pad thai og ikke mindst nudelsupper til dine smagsløg befinder sig i Asien.

- Vi satser på en a la carte-menu, hvor vi serverer pan-asiatiske retter. Det betyder, at du kan finde retter fra Thailand, Vietnam, Korea og Japan, siger Xuan Ngo, der er medejer af Alleys.

Det er i lokalerne Ved Stranden/Vesterå at den nye restaurant kommer til at ligge. Der bliver lige nu arbejdet hårdt frem mod en åbningsdato.

A la carte i hyggeligt omgivelser

Glæd dig til råvarer som nudler, ris, kylling, okse- og svinekød, forårsløg, æg, soya og ikke mindst friske grøntsager i lange baner, som blot er nogle af de hovedingredienser, der bliver brugt i køkkenet.

- Vi synes, der mangler et sted, hvor man kan sidde et hyggeligt sted og få asiatisk a la carte, siger Xuan Ngo.

Åbningsdatoen holder ejerne bag Alleys dog stadig tæt til kroppen. For der er et lille stykke vej med lokalerne endnu, selvom borde og stole allerede står fremme.

Restaurant til cafépriser

Når Alleys åbner, varsler de et prisniveau, hvor de fleste kan følge med. 

- Vi satser på SU-venlige priser. Vi vil gerne ramme et niveau, hvor man for cirka 300 kroner kan forvente både forret, hovedret og drikkevarer, siger Xuan Ngo.

Alleys bliver også et sted, hvor du kan finde cocktails - oplagt til at slutte af med efter en god middag - eller som startskud til en god bytur.

Alleys kommer til at ligge lige på hjørnet af Vesterå og Ved Stranden - nærmere bestemt Vesterå 17.

Annonceret indhold

Nyeste